Wat hebben we deze week gedaan (week 38 2012)

Deze week zijn er weer wat spullen binnengekomen: de stuurkolom, het andere deurtje, de achterbank en nog wat kleine RVS onderdelen. De stuurkolom werd meteen uitgemeten en het enige wat er nog aan moet gebeuren is een klein stukje afdraaien en dan vast lassen. Nu nog alleen iemand vinden met een draaibankje en een lasapparaat…. Deze week Eendenspul maar even bellen. De achterbank kwam vers uit de mal en moet nog netjes op maat gemaakt worden. Zaterdag middag met een andere MM bezitter naar de open dag van Cygnus kitcars geweest. Gezellig kletsen met andere kitcar bouwers en ook nog nuttige tips uitgewisseld.
Vandaag bezig geweest met het inbouwen van de koplampen. De linker koplamp wilde niet erg netjes aansluiten, de plek waar deze moest komen was helaas niet helemaal vlak. Na een uurtje schuren en regelmatig passen is het gelukkig toch nog goed gekomen. De rechter koplamp ging voorspoedig en zat meteen goed. Het bovenste deel van de RVS stuurkolom heb ik hoogglans gepolijst, dit kleine stukje zit in zicht en dan moet het natuurlijk wel glimmen. Ook een poging gedaan om het overtollige glasmat van de achterbank te slijpen. Na tien slijpschijfjes van de dremel verbruikt te hebben ben ik er maar mee gestopt, ik ben nog niet eens over de helft; dit ga ik maar met de haakse slijper verder afmaken.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Mille Miglia. Bookmark de permalink.