Wat hebben we deze week gedaan (week 36 2012)

Gisteren (8 september) was het alweer één jaar geleden dat we bij Eendenspul de donor uit elkaar hebben gehaald, er is in die tijd toch behoorlijk veel werk verzet. Zaterdag toch de stoute schoenen aangetrokken en de auto weer naar buiten gereden om de spatborden op vier punten vast te maken aan de koets. Behoorlijk veel passen en meten en het viel nog mee wat betreft de ruimte tussen de spatborden en de koets. Na het aandraaien van de moeren zaten de spatborden mooi tegen de koets aan zonder al te veel spanning. Aan de voorzijde is het toch een ander verhaal. Aan de linkerkant bijna geen ruimte meer tussen chassis en spatbord maar aan de rechterkant nog steeds twee vingers. Ook voel je behoorlijk veel spanning als je probeert om het spatbord op het chassis te duwen.
Zondagochtend werd ik verrast met een bezoekje van een prachtige Mille Miglia. Veel tips gekregen en ook nog een stukje mee mogen rijden. Heerlijk gevoel, de wind door de haren; de enkele die ik nog heb dan….Dit stimuleert wel om lekker door te gaan.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Mille Miglia. Bookmark de permalink.