Wat hebben we deze week gedaan (week 35 2012)

Deze week het bakje voor de relais en zekeringen met glasmat in de koets gelamineerd. Ook het  gat voor de koplamp in het andere spatbord uitgefreesd. De spatborden weer van zolder gehaald en beide aan elkaar gemonteerd op de oprit. De auto weer naar buiten gereden en een poging gedaan om de spatborden op de koets te monteren. Helaas ging niet alles volgens planning: als ik de voorgeschreven maten gebruik dan heb ik een opening van twee vingers tussen het chassis en de spatborden aan de voorzijde. Dit lijkt me niet de bedoeling. Ook zit er tussen de spatborden en de koets soms wel een kier van anderhalve centimeter, als ik dit wil monteren dan komt er behoorlijk veel spanning op het geheel. Toch maar even de experts gemaild om advies. Verder nog de bevestiging van het reservewiel uitgemeten en gemonteerd.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Mille Miglia. Bookmark de permalink.